ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Βγάλτε τα χειμωνιάτικα - Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Βγάλτε τα χειμωνιάτικα - Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες, κυρίως χαμηλές νεφώσεις, οι οποίες στα παράλια, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν προοδευτικά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο προοδευτικά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και ενδεχομένως σε περιοχές στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τα κανονικά, ωστόσο την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να βρεθεί έτσι κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εντοπίστηκαν αποσκευές γεμάτες με ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες

• ΥΠΑΝ: Μετακινεί το σχολείο για παραβατικούς μαθητές - «Αδικαιολόγητη στοχοποίηση παιδιών»

• Δίνει οικόπεδα για εκμίσθωση η Κυβέρνηση σε βιομηχανικές περιοχές - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

• Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει το συμβόλαιό του – Τι μεταδίδει η Daily Mail



Έφτασε στο Λονδίνο ο ΠτΔ - Τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του Βασιλιά Καρόλου

Έφτασε στο Λονδίνο ο ΠτΔ - Τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του Βασιλιά Καρόλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθη σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Κίρ Στάρμερ, το απόγευμα στις 16:45 (ώρα Λονδίνου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top