Μιλώντας στο «ALPHA Καλημέρα» ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για εγκλήματα.
Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μια «τραγική εικόνα», που μάλιστα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση οικογενειών από την περιοχή λόγω των επεισοδίων που εκτυλίσσονται κατά καιρούς.
«Η δομή αυτή λειτουργεί παράνομα. Η ξενοδοχειακή αυτή μονάδα δε μπορεί να θεωρηθεί ως νόμιμη δομή φιλοξενίας ανηλίκων», σημείωσε. Πρόσθεσε πως «το κλίμα εκεί είναι φιλοπολεμικό. Δηλαδή, οι από έξω απειλούν ότι θα μπουν με ρόπαλα να χτυπήσουν τα παιδιά, τα παιδιά είναι ακόμη πιο επιθετικά, λόγω του ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν είναι πρωτόγνωρες (...) υπάρχει εμπόριο ναρκωτικών, υπάρχει εκπόρνευση ανδρών».
Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.