Ρέθυμνο: Υπάλληλος καταστήματος έκλεβε από τις παραγγελίες του μαγαζιού - Κατασχέθηκαν ποτά 15.000 ευρώ

Ρέθυμνο: Υπάλληλος καταστήματος έκλεβε από τις παραγγελίες του μαγαζιού - Κατασχέθηκαν ποτά 15.000 ευρώ

Eξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης στο Ρέθυμνο με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο συλλήψεις και να κατάσχουν διάφορα προϊόντα και αλκοολούχα ποτά αξίας περίπου 15.000 Ευρώ.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνης δέχτηκαν καταγγελία από ιδιοκτήτη επιχείρησης ότι, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση, τον εξαπατούσε το τελευταίο εξάμηνο σχετικά με τις παραγγελίες και είχε προβεί στην υπεξαίρεση διαφόρων προϊόντων και αλκοολούχων ποτών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν από αστυνομικούς στην οικία του καταγγελλόμενου και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα και αλκοολούχα ποτά αξίας περίπου 15.000 Ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη γυναίκα η οποία συμμετείχε στις συγκεκριμένες πράξεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE