Τραγωδία σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε

Τραγωδία σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε

Τραγική εξέλιξη είχε ο 11ος Αγώνας Ρεματιάς στο Χαλάνδρι καθώς όπως ανακοίνωσε ο τοπικός δήμος ένας 53χρονος αθλητής κατέρρευσε και κατέληξε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου, στην οποία εκφραζει βαθιά οδυνη για τον αιφνίδιο θανατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς, «πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός» προστίθεται στην ανκαοίνωση.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου

Βίντεο από την έναρξη του αγώνα

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE