Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο νεαρός Αντρέας Γεωργίου, όπως μάθαμε το όνομα του, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! Δεν έχει κάνει ποτέ δηλαδή μαθήματα που να σχετίζονται με το αντικείμενο.
Ωστόσο, όταν ο τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης, ο οποίος χαλαρώνει τους πελάτες του εστιατορίου, παίζοντας πιάνο και ερμηνεύοντας τραγούδια έδωσε το μικρόφωνο στον νεαρό, έμειναν όλοι κυριολεκτικά άφωνοι!
Ο 19χρονος Αντρέας επέλεξε να τραγουδήσει το «δυο ψέματα», μια από τις ωραιότερες μπαλάντες του Αντώνη Ρέμου.
Δείτε το βίντεο:
Όπως πληροφορηθήκαμε ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί με τα νομικά, ωστόσο εμείς θα του προτείναμε με τέτοια φωνή να μην αφήσει εντελώς το τραγούδι .. Εσείς τι λέτε;
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις