Καρδίτσα: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε τρία δημοτικά σχολεία

Καρδίτσα: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε τρία δημοτικά σχολεία

Τα σχολεία της Καρδίτσας έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι «χτύπησαν» δυο από αυτά μέσα σε δυο 24ωρα και άρπαξαν από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Πιθανότατα οι ίδιοι δράστες φαίνεται ότι επιχείρησαν να εισβάλλουν και σε τρίτο σχολείο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι δάσκαλοι που μπήκαν στο κτίριο του 19ου Δημοτικού σχολείου στην συνοικία Καμινάδες, το πρωί της Παρασκευής, διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια της νύχτας είχε παραβιαστεί ένα παράθυρο και ότι οι εισβολείς που ερεύνησαν τα γραφεία είχαν αρπάξει έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, καθώς και μια τηλεόραση.

Ήταν η δεύτερη διάρρηξη σε σχολικό κτίριο από τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν άγνωστοι είχαν αρπάξει ηλεκτρονικό εξοπλισμό από το Δημοτικό Σχολείο της Μαγούλας.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, διαρρήκτες είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν και στο σχολείο στην περιοχή του Αγίου Θεοδώρου αλλά είχαν φύγει άπρακτοι. Και τα τρία περιστατικά βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της Ασφάλειας, που συνέλεξαν στοιχεία και ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE