ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Μικρή καθυστέρηση για τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία – Πυρετώδεις εργασίες – Δείτε φωτογραφίες

Αν και ο Δήμος Στροβόλου είχε ανακοινώσει ότι τα έξυπνα φώτα στον κυκλικό κόμβο Καλαμών παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα λειτουργούσαν σήμερα Παρασκευή, τελικά χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών.

Προσωπικό της εταιρείας που εγκαθιστά το σύστημα, προσωπικό του Δήμου και μέλη της Αστυνομίας εργάζονταν μέχρι και τις πρωινές ώρες για να είναι όλα έτοιμα. Μπογιάτισαν τις γραμμές στο οδόστρωμα και άναψαν οι πινακίδες που γράφουν «ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline από το Τμήμα Δημοσίων έργων, ενδέχεται τα φώτα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο να λειτουργήσουν αύριο Σάββατο ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως τα προσωρινά φώτα τροχαίας στη συμβολή Λεωφόρου Λεμεσού με την Οδό Φυτωρίου έχουν τεθεί σε λειτουργία και μάλιστα η ανατροφοδότηση που έχει λάβει το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τη διαχείριση της τροχαίας κίνησης είναι θετική.

Ακόμη, αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, να τεθεί σε λειτουργία και η νέα διάβαση πεζών μπροστά από το κατάστημα Jumbo.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο με τον οποίο απέφυγαν τα πρόστιμα από κάμερες

• Προσοχή από παραπλανητικές προσφορές – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

• Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζουν καρδιές η σύντροφος και η οικογένειά του - «Σε περιμέναμε για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια του γιου σου»

• Έτσι απαντά η κυβέρνηση στις αντιδράσεις για την επαναφορά του μηδενικού ΦΠΑ – Ο λόγος που πέρασαν 10 ημέρες μετά τη λήξη του μέτρου

• Προσπάθησε να διαφύγει και χτύπησε σε όχημα της Αστυνομίας - Πιάστηκε φορτωμένος με ναρκωτικά 22χρονος



Η αντίδραση των συγκυβερνώντων για την ακρίβεια άλλαξε τη στάση της Κυβέρνησης - Η αναδίπλωση του Κεραυνού - Ξέχασαν είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα

Η αντίδραση των συγκυβερνώντων για την ακρίβεια άλλαξε τη στάση της Κυβέρνησης - Η αναδίπλωση του Κεραυνού - Ξέχασαν είδη πρώτης ανάγκης και ρεύμα

Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από την ημέρα που ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός ανακοίνωνε τον τερματισμό των μέτρων προς ανακούφιση των νοικοκυριών με τη δικαιολογία ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκαν αρχικά τα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top