Εξωπραγματικές εικόνες: Ορατό από την Κύπρο το Βόρειο Σέλας - Δείτε βίντεο

Εξωπραγματικές εικόνες: Ορατό από την Κύπρο το Βόρειο Σέλας - Δείτε βίντεο

Για 2η φορά μέσα στην ίδια χρονιά, το Βόρειο Σέλας έφθασε και πάλι μέχρι και την Κύπρο, με το φαινόμενο να είναι πλήρως ορατό από την κάμερα του Kitas Weather.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του Kitas Weather, το Βόρειο Σέλας έφθασε για δεύτερη φορά μέσα στο 2024 μέχρι την Κύπρο.

«Το φαινόμενο είναι πλήρως ορατό από την κάμερα μας στο Πραστειό Κελλακίου (κόκκινοι χρωματισμοί στον ουρανό). Το φαινόμενο είναι ορατό και από άλλες περιοχές σε νότια γεωγραφικά πλάτη, με θεάσεις να έχουν παρατηρηθεί σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα ακόμα μίας ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας. Η προηγούμενη θέαση είχε παρατηρηθεί στις 11 Μαίου 2024», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Δείτε βίντεο και εικόνες που αναρτήθηκαν στην σελίδα Καιρόφιλοι:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE