ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διπλά βραβευμένη στην Ευρώπη η XM για το εργασιακό περιβάλλον της

Διπλά βραβευμένη στην Ευρώπη η XM για το εργασιακό περιβάλλον της

10 Οκτωβρίου 2024 - Στην κατάταξη των 100 καλύτερων εργοδοτών της Ευρώπης βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η XM, σύμφωνα με τη φετινή λίστα 2024 Fortune 100 Best Companies to Work For™ in Europe του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού Great Place to Work®, που παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Fortune.

Η XM, καταλαμβάνοντας την #3 θέση, στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, είναι μια από τις 100 ηγέτιδες εταιρείες στην Ευρώπη που ξεχώρισαν για τη στρατηγική διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και το περιβάλλον εργασίας τους.

Η τιμητική αυτή αναγνώριση ακολουθεί το σερί διακρίσεων της XM στον θεσμό του Great Place to Work®, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό πλαίσιο, ως επιβράβευση της διαχρονικής προσήλωσης που επιδεικνύει στην εργασιακή εμπειρία, με πιο πρόσφατη την ανάδειξή της XM Ελλάδος στην ευρωπαϊκή λίστα 2024 Best Small & Medium Workplaces™ in Europe. Επιπλέον, η XM ξεχωρίζει και σε διεθνές επίπεδο με την υψηλότερη διάκριση ανθρώπινου δυναμικού Investors in People (IIP) Platinum.

Η Μαρία Χατζηπαντελή, Group Chief People & Culture Officer της XM, δήλωσε: «Η ανάδειξη της XM ανάμεσα στους καλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους εργασίας στη λίστα 2024 Fortune 100 Best Companies to Work For™ in Europe είναι ακόμη μια σημαντική και υπερήφανη στιγμή για την εταιρεία μας που γίνεται εφικτή με την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων μας. Η διπλή διάκριση της XM στις φετινές ευρωπαϊκές κατατάξεις του Great Place to Work® δικαιώνει τις καθημερινές µας προσπάθειες να προσφέρουμε ένα δίκαιο, συμπεριληπτικό και ανθρώπινο περιβάλλον, που ενισχύει διάφορες πτυχές της εργασιακής και μη ζωής των ανθρώπων μας και προσφέρει σε όλους ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, αναγνώρισης και ανταμοιβής. Με τις ιδρυτικές αξίες μας, Big. Fair. Human., να αποτελούν ανέκαθεν σημείο αναφοράς της XM, συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και καινοτομία να μεγαλώνουμε θεαματικά, να προσελκύουμε κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως και να επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές».

Σχετικά με την XM

Από την ίδρυσή της το 2009, η XM έχει εξελιχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα του fintech διεθνώς. Με γραφεία σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, ο Όμιλος εταιρειών XM απασχολεί σήμερα περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους με βαθιά γνώση του χώρου και πολύχρονη εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους. Η XM προσφέρει πρωτοποριακές, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτέλεσης συναλλαγών

σε περισσότερες από 30 γλώσσες σε πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα για την ΧΜ και τις ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία επισκεφτείτε το https://www.xm.com/careers.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Το επικό σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη σε ανάρτηση του Φειδία - Δείτε φωτογραφία

• Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

• Τυφώνας Milton: Αστροναύτης κατέγραψε την πορεία του από το διάστημα

• Νέα απάτη μέσω WhatsApp - Έτσι παριστάνουν την Αστυνομία - Τι να προσέξετε

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο



ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ-Φον Ντερ Λάιεν: Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου - Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο Κάτω Πάφου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top