17χρονος έκλεψε τρεις φορές την ίδια μπυραρία - Έβαλε στο στόχαστρο και μπαράκια

17χρονος έκλεψε τρεις φορές την ίδια μπυραρία - Έβαλε στο στόχαστρο και μπαράκια

Συνελήφθη ως ύποπτος και για κλοπές από τρία άλλα μπαρ σε Πρωταρά και Αγ. Νάπα

Τον διαρρήκτη  που έβαλε στο στόχαστρο μπυραρίες και παραλιακά μπαράκια σε Πρωταρά και Αγία Νάπα, κτυπώντας μάλιστα… τρεις φορές στο ίδιο υποστατικό πιστεύει πως έχει στα χέρια του το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Ο λόγος για 17χρονο ασυνόδευτο ανήλικο από τη Συρία, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για 6 διαρρήξεις και κλοπές. 

Ο ανήλικος φέρεται μεταξύ 5 και 30 Σεπτεμβρίου να εισήλθε σε 2 μπυραρίες και 2 παραλιακά μπαράκια σε Αγία Νάπα και Πρωταρά, σε ώρα που ήταν κλειστά και να έκλεψε χρήματα από τα ταμεία, ηλεκτρονικές και άλλες συσκευές συνολικής αξίας €4.295. Ο ιδιοκτήτης της μίας μπυραρίας που βρίσκεται στην περιοχή του  Πρωταρά, μάλιστα, είχε καταγγείλει πως το υποστατικό του παραβιάστηκε τρεις φορές σε λίγες ημέρες, με τον δράστη να αρπάζει χρήματα από το ταμείο, καθώς και άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στον χώρο.

Από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό πως ο δράστης ήταν ο ίδιος λόγω του τρόπου δράσης του και στη βάση πληροφοριών συνελήφθη ο 17χρονος, ο οποίος διαμένει σε δομή της περιοχής και απασχολεί για πρώτη φορά την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου. Ο ανήλικος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη στην υπόθεση. Την επομένη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών. Ο 17χρονος αναμένεται ν’ ανακριθεί στην παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, όπως προνοείται από τη νομοθεσία που αφορά στους ανηλίκους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE