Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Η επίσημη ενημέρωση

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, που έκαναν λόγο για πνιγμό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροτομή που έγινε στη σορό του 31χρονου προέκυψε πως ο θάνατος του νεαρού πράγματι οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος».

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Από την αρχή η εκτίμηση του ιατροδικαστή ήταν ότι θάνατος του νεαρού αθλητή οφείλεται σε πνιγμό καθώς, όπως εξήγησαν στο protothema.gr καλά ενημερωμένες πηγές, μακροσκοπικά είχαν βρεθεί αφρώδεις μικροφυσαλίδες. Είχε καταπιεί δηλαδή νερό εν ζωή.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να δείχνουν τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ήταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του επί τουλάχιστον πέντε ώρες πριν τελικά εντοπιστεί από τον διαχειριστή του ακινήτου. Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν.

Η σορός του ποδοσφαιριστή δεν φέρει τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη ανασυρθεί από την πισίνα από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Φορούσε το μαγιό του, κάτι που δείχνει ότι πιθανόν έκανε μπάνιο όταν συνέβη το μοιραίο γεγονός.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδος. Πλήθος συμπαικτών και παραγόντων της ομάδας, όπως οι Ζέκα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα και Πέρεθ, βρέθηκαν έξω από την οικία, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE