ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθεροι με όρους οι συλληφθέντες για τη ρίψη πυροβολισμών σε γαμήλιο γλέντι στην Πάφο

Ελεύθεροι με όρους οι συλληφθέντες για τη ρίψη πυροβολισμών σε γαμήλιο γλέντι στην Πάφο

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο 23χρονοι που κατηγορούνται για τη ρίψη πυροβολισμών σε γαμήλιο γλέντι και το Δικαστήριο όρισε την 14η Νοεμβρίου του 2024 προκειμένου να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου γύρω στις 09:30 της Πέμπτης όπου ο συνήγορος υπεράσπισης, Ηλίας Σατολιάς, ζήτησε παράταση χρόνου προκειμένου να λάβουν το μαρτυρικό υλικό και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 14.11.24.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο 23χρονοι είναι της χρήσης πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ 8 εντός της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια κλειστής περιόδου για το κυνήγι κατά παράβαση των άρθρων 2,3,28.

Επίσης κατηγορούνται για κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια του Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών κατά παράβαση των άρθρων 2 και 4 του Περί Εκρηκτικών υλών Νόμου, καθώς και για μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο οι δύο 23χρονοι κατείχαν εκρηκτικές ύλες χωρίς την άδεια του Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών. Ακόμη αντιμετωπίζουν και τα δύο πρόσωπα τη χρήση εκρηκτικών υλών χωρίς την άδεια του Επιθεωρητή Εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έκθεση του αδικήματος πως οι κατηγορούμενοι 1 και 2 κατά το βράδυ της 2ης Σεπτεμβρίου χρησιμοποίησαν εκρηκτικές ύλες ήτοι πυροβόλησαν άγνωστο αριθμό φυσιγγίων πυροβόλου όπλου χωρίς την άδεια του Επιθεωρητή των εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στις 2 Σεπτεμβρίου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων στο πλαίσιο διερεύνησης προβολής βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για περιστατικό που αφορά ρίψη πυροβολισμών που έγινε κατά τη διάρκεια γλεντιού σε γαμήλια τελετή στις 24 Αυγούστου στην περιοχή της Μεσόγης στην Επαρχία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πέρασαν χειροπέδες σε 8 πρόσωπα για τρομοκρατία – Συντονισμένη επιχείρηση σε Λεμεσό και Πάφο

• Πόσο η Λευκωσία μπορεί να τεντώσει τις κόκκινες της γραμμές-Ένα δείπνο στη λογική του πάρε-δώσε και ο τετραγωνισμός του κύκλου

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Στο Πειθαρχικό οδηγούνται πέντε αστυνομικοί για απόδραση κατάδικου από τις Φυλακές

• Δεκαεξάχρονο αγόρι στη Λεμεσό έχει ανάγκη από χειμωνιάτικα ρούχα



ΠτΔ για ακρίβεια: «Επεξεργαζόμαστε αρκετά μέτρα» - Βλέπει τον Υπ. Οικονομικών το μεσημέρι

ΠτΔ για ακρίβεια: «Επεξεργαζόμαστε αρκετά μέτρα» - Βλέπει τον Υπ. Οικονομικών το μεσημέρι

Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας θα συζητήσει με τον Υπουργό Οικονομικών την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ερωτηθείς σχετικά για το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top