ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι «έσβησε» ο 79χρονος αιχμάλωτος του 1974 - Όσα αναφέρει η Αστυνομία

Έτσι «έσβησε» ο 79χρονος αιχμάλωτος του 1974 - Όσα αναφέρει η Αστυνομία

Τις συνθήκες θανάτου άντρα ηλικίας 79 ετών, τέως κάτοικου Αγίων Τριμιθιάς, διερευνά η Αστυνομία Κύπρου. Ο 79χρονος απεβίωσε στις 27/09/2024, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Για τον θάνατο του 79χρονου και τις συνθήκες που προηγήθηκαν, η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 8/10/2024, μέσα από σχετικές δημοσιεύσεις, που έγιναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Μόλις περιήλθαν σε γνώση της Αστυνομίας οι σχετικές δημοσιεύσεις, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοκκινοτριμιθιάς σε συνεργασία με την Τροχαία Λευκωσίας, άρχισαν αυτεπάγγελτα τη διερεύνηση του περιστατικού.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις 24/09/2024, στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στους Αγίους Τριμιθιάς και αφορούσε αυτοκίνητο, το οποίο ρυμουλκούσε (με ιμάντα), ηλεκτρονικό αναπηρικό τροχοκάθισμα, στο οποίο επέβαινε ο 79χρονος.

Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τροχοκάθσιμα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 79χρονος να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου απεβίωσε στις 27/09/2024.

Μετά από ενέργειες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου, άντρας ηλικίας 72 ετών, ο οποίος στις 9/10/2024, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τη Γραμμή του Πολίτη (1460) ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πέρασαν χειροπέδες σε 8 πρόσωπα για τρομοκρατία – Συντονισμένη επιχείρηση σε Λεμεσό και Πάφο

• Πόσο η Λευκωσία μπορεί να τεντώσει τις κόκκινες της γραμμές-Ένα δείπνο στη λογική του πάρε-δώσε και ο τετραγωνισμός του κύκλου

• Πότε έρχεται η νέα μείωση επιτοκίων τον Οκτώβριο – Ο λόγος που δεν έγινε αισθητή ακόμα στην Κύπρο – Οικονομολόγος στο «Τ»

• Δρ. Καραγιάννης στο «Τ»: Πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του Δυτικού Νείλου, πώς μεταδίδεται και ποια τα συμπτώματα - Πρέπει να ανησυχούμε;

• Στο Πειθαρχικό οδηγούνται πέντε αστυνομικοί για απόδραση κατάδικου από τις Φυλακές

• Δεκαεξάχρονο αγόρι στη Λεμεσό έχει ανάγκη από χειμωνιάτικα ρούχα



ΠτΔ για ακρίβεια: «Επεξεργαζόμαστε αρκετά μέτρα» - Βλέπει τον Υπ. Οικονομικών το μεσημέρι

ΠτΔ για ακρίβεια: «Επεξεργαζόμαστε αρκετά μέτρα» - Βλέπει τον Υπ. Οικονομικών το μεσημέρι

Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας θα συζητήσει με τον Υπουργό Οικονομικών την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ερωτηθείς σχετικά για το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top