Οδηγοί Προσοχή: Αυτή η Λεωφόρος θα επηρεαστεί λόγω της Συνόδου Αρχηγών Κρατών MED9

Οδηγοί Προσοχή: Αυτή η Λεωφόρος θα επηρεαστεί λόγω της Συνόδου Αρχηγών Κρατών MED9

Η Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες, ότι λόγω της Συνόδου Αρχηγών Κρατών MED9, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11/10/2024, στην Πάφο, θα υπάρξουν αποκοπές δρόμων, από το αεροδρόμιο Πάφου, μέχρι το Minthis Resort.

Η Λεωφόρος Minthis, θα είναι πλήρως αποκομμένη για την τροχαία κίνηση από τις 6π.μ., μέχρι τις 10μ.μ., ως εκ τούτου οι κάτοικοι των κοινοτήτων Τσάδας, Καλλέπειας, Λετύμπου, Επισκοπής Πάφου και Μαραθούντας, να αποφύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Καλούνται οι οδηγοί να τηρούν πιστά τις οδηγίες των επί καθήκοντι Αστυνομικών που θα βρίσκονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE