ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σειρά κλοπών από καταστήματα - Νέες συλλήψεις - 7 στο σύνολο

Σειρά κλοπών από καταστήματα - Νέες συλλήψεις - 7 στο σύνολο

Στις εφτά έχει ανέλθει ο αριθμός των συλλήψεων, στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε καταστήματα στη Λευκωσία.

Μετά τις πρώτες τρεις συλλήψεις που έγιναν την Κυριακή και τη Δευτέρα, καθώς και μετά τις δύο συλλήψεις που έγιναν χθες Τρίτη, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 17 ετών. Τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνά το Κλιμάκιο Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι δύο 17χρονοι συνελήφθησαν το πρωί σήμερα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από στοιχεία που προέκυψαν, κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών. Ακολούθως της σύλληψης τους, οι δύο 17χρονοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, μαζί με τους δύο επίσης 17χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, επίσης δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε σχέση με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Εναντίον των τεσσάρων 17χρονων, το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα κράτησης, διάρκειας έξι ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Υπό κράτηση παραμένουν, δυνάμει δικαστικών διαταγμάτων, άλλοι δύο 17χρονοι και 16χρονος, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 6, ημερομηνίας 07/10/2024, σχετικό). Ο 16χρονος και ο ένας 17χρονος συνελήφθησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα κράτησης τους, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Αργότερα τη Δευτέρα, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη και ο δεύτερος 17χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε χθες Τρίτη, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, διάταγμα κράτησης, διάρκειας εφτά ημερών, επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι εφτά συλληφθέντες φέρεται να συνδέονται με τη διάπραξη αριθμού διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Διερευνώνται συνολικά πέντε υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκαν σε υπεραγορά και φρουταρία στην περιοχή Αγλαντζιάς, σε άλλη μία φρουταρία στην περιοχή Αγίου Δομετίου, σε καφετέρια στην περιοχή Λακατάμιας και σε κατάστημα αναμνηστικών σουβενίρ στην περιοχή «Λαϊκή Γειτονιά», στη Λευκωσία. Από τα καταστήματα κλάπηκαν μεταξύ άλλων, χρήματα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα, και εμπορεύματα όπως, καπνικά προϊόντα και τηλεφωνικές κάρτες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φθινοπωρινές αλλεργίες: Πώς εμφανίζονται και τι πρέπει να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε – Ποια τα συμπτώματα

• Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επίδομα μητρότητας και το βοήθημα τοκετού - Μείωση γεννήσεων από Κύπριους

• Όταν ο personal trainer έχει τον δικό του τρόπο να σε κρατάει σε εγρήγορση - Viral Video

• Ομόνοια: Περιμένουν πολλά...

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έκανε πάρτι γενεθλίων σε εστιατόριο της Λευκωσίας - Δείτε βίντεο

• Συστάσεις Υπουργείου Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου - Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας



Συγχαρητήρια ΠτΔ στον νέο Κύπριο Νομπελίστα - «Παγκόσμια επιστημονική καταξίωση, αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας»

Συγχαρητήρια ΠτΔ στον νέο Κύπριο Νομπελίστα - «Παγκόσμια επιστημονική καταξίωση, αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας»

Συγχαρητήρια στον Ντέμη Χασάμπη και την οικογένειά του έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top