Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Που να το φανταζόταν ο Δήμαρχος Ύψωνα, ότι την ώρα που βρισκόταν στο δημαρχείο και πραγματοποιούσε σύσκεψη με τον αξιωματικό του Τμήματος Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λεμεσού, για να βρουν λύσεις στο πρόβλημα, το οποίο έχει παρουσιαστεί στην περιοχή με τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών, κάποιοι / κάποιος… του «άνοιγαν» / «άνοιγε» το σπίτι.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, ο Δήμαρχος Ύψωνα, Άριστος Αριστείδου, ανέφερε ότι διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης και κλοπής, όταν γύρω στην 13:40 πήγε στο σπίτι του για μεσημεριανό φαγητό.
Όταν έφθασε αντιλήφθηκε ότι η πόρτα της κουζίνας στη δυτική πλευρά του σπιτιού, ήταν παραβιασμένη. Είχε αφαιρεθεί η κλειδαριά. Μετά από έλεγχο που έκανε στο σπίτι είδε ότι έλειπαν τα χρυσαφικά της οικογένειας (διάφορα κοσμήματα και τα χρυσά σταυρουδάκια από την βάπτιση των παιδιών του), συνολικής αξίας 7 200 ευρώ.
«Ευτυχώς που δεν ήταν στο σπίτι τα παιδιά και να φοβηθούν», είπε ο κύριος Αριστείδου.
Η διάρρηξη και κλοπή φαίνεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 8:00π. – 13:40μμ.Το σπίτι είναι ασφαλισμένο για κλοπή.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών/ του δράστη. Στο μεταξύ προηγουμένως είχε ληφθεί απόφαση στο Δήμο, για αύξηση των περιπολιών της αστυνομίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Δήμου για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, το οποίο έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Ύψωνα.
![](/img/path/aristos_aristeidou_palouzas_dimarxos.jpg)