Star Κύπρος: Η απόλυτη συμφιλίωση είναι γεγονός! Μετά τα βίντεο και το κράξιμο τα είπαν και τα βρήκαν

Star Κύπρος: Η απόλυτη συμφιλίωση είναι γεγονός! Μετά τα βίντεο και το κράξιμο τα είπαν και τα βρήκαν

Δεν είναι κακό παιδί ο Εύρος και αυτό διαπίστωσαν σήμερα το απογευματάκι δυο από τις διαγωνιζόμενες του Star Κύπρος 2015, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στο Facebook με τη λεζάντα «Δεν είναι τόσο κακός τελικά…»

Ο λόγος για την Άννα Γραζδιαν και την Γιάννα Γρηγορίτα που το απόγευμα της Τετάρτης 14/10 συναντήθηκαν με τον γνωστό Youtuber Εύρο Δημητρίου (Glijin) που το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο χάριζε απλόχερα γέλιο στους φαν του σχολιάζοντας τα καλλιστεία του Mega, που κάποιοι όμως κατάκριναν, έβριζαν και απειλούσαν τον ίδιο.

Ο νεαρός από τη Λεμεσό λοιπόν συναντήθηκε σήμερα με την Άννα και την Γιάννα σε γνωστή καφετέρια τα είπαν, τα βρήκαν και όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία πέρασαν πολύ ωραία.

Το συμπέρασμα των μοντέλων από τη συνάντηση; Αλλιώς φαίνεται από τα βίντεο ο Εύρος και αλλιώς είναι από κοντά, με τον γνωστό Youtuber να απαντά ότι τελικά οι κοπέλες είναι πολύ πιο cool απ’ ότι περίμενε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE