Star Κύπρος: Η απόλυτη συμφιλίωση είναι γεγονός! Μετά τα βίντεο και το κράξιμο τα είπαν και τα βρήκαν

Star Κύπρος: Η απόλυτη συμφιλίωση είναι γεγονός! Μετά τα βίντεο και το κράξιμο τα είπαν και τα βρήκαν

Δεν είναι κακό παιδί ο Εύρος και αυτό διαπίστωσαν σήμερα το απογευματάκι δυο από τις διαγωνιζόμενες του Star Κύπρος 2015, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στο Facebook με τη λεζάντα «Δεν είναι τόσο κακός τελικά…»

Ο λόγος για την Άννα Γραζδιαν και την Γιάννα Γρηγορίτα που το απόγευμα της Τετάρτης 14/10 συναντήθηκαν με τον γνωστό Youtuber Εύρο Δημητρίου (Glijin) που το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο χάριζε απλόχερα γέλιο στους φαν του σχολιάζοντας τα καλλιστεία του Mega, που κάποιοι όμως κατάκριναν, έβριζαν και απειλούσαν τον ίδιο.

Ο νεαρός από τη Λεμεσό λοιπόν συναντήθηκε σήμερα με την Άννα και την Γιάννα σε γνωστή καφετέρια τα είπαν, τα βρήκαν και όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία πέρασαν πολύ ωραία.

Το συμπέρασμα των μοντέλων από τη συνάντηση; Αλλιώς φαίνεται από τα βίντεο ο Εύρος και αλλιώς είναι από κοντά, με τον γνωστό Youtuber να απαντά ότι τελικά οι κοπέλες είναι πολύ πιο cool απ’ ότι περίμενε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE