ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Διαβάστε την ανάρτηση στο Facebook από την ομάδα στήριξης του μικρού Λάμπρου.
Για ακόμα μια φορά ο μικρός μας Άγγελος δίνει τον αγώνα του να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα παρακολούθησης του Sheba Medical Center στο Τελ Αβίβ, αφού στάλθηκε εσπευσμένα από τους γιατρούς του που τον παρακολουθούσαν στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από οξύ πνευματικό οίδημα.
Οι γιατροί στο Ισραήλ έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση, τις επιπλοκές που προκύπτουν από τα παθολογικά προβλήματα της σπάνιας ασθένειάς του Λάμπρου μαζί με την κόπωση και τις παρενέργειες των φαρμάκων που τον ταλανίζουν εδώ και τέσσερα χρόνια.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός αυτής της δύσκολης κατάστασης που περνά ο Λάμπρος καθώς και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, πιστεύουμε ότι είναι ορθό να μην κάνουμε άλλες τέτοιου είδους αναρτήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η σοβαρή αυτή κατάσταση που διανύει. Κατανοούμε την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την αγάπη που δίνετε για τον μικρό αυτό Άγγελο που μέσα από τον προσωπικό του Γολγοθά άγγιξε τις καρδιές σας.
Συνεχίζουμε όμως όλοι μας να στηρίξουμε τον αγώνα του μικρού Λάμπρου με τον δικό μας γεμάτο αγάπη τρόπο μα πάνω από όλα με τις ευχές και τις προσευχές όλων για ταχεία ανάρρωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις