ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Business News: Διεθνής εταιρεία που ασχολείται με το στοίχημα «κατεβαίνει» στην Κύπρο

Business News: Διεθνής εταιρεία που ασχολείται με το στοίχημα «κατεβαίνει» στην Κύπρο

Μεγάλη εταιρεία που ασχολείται με τον τομέα των στοιχημάτων «κατεβαίνει» δυναμικά στην Κύπρο!

Πρόκειται για την BetConstruct, η οποία επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και άνοιξε γραφεία στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην εταιρεία, αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της προκειμένου να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνος της εταιρείας στην Κύπρο είναι ο κ. Σέρχιο Μονγιάν. Μιλώντας γι΄ αυτή την εξέλιξη, ανέφερε:  «Ως εταιρεία, η BetConstruct να είναι στο πλευρό των συνεταίρων της κι αυτό το γραφείο (σ.σ. της Λευκωσίας) δεν εστιάζει μόνο στις πωλήσεις, αλλά θα παρέχει υπηρεσίες σε στενούς συνεργάτες της ευρύτερης περιοχής. Το να κρατούμε ικανοποιημένους τους συνεργάτες μας, είναι αρχή για εμάς».

Σημειώνεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο η BetConstruct βραβεύτηκε ως η «νεωτεριστική εταιρεία κύρους» της χρονιάς στις ετήσιες βραβεύσεις  στοιχηματικών εταιρειών. Η τελετή έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Η BetConstruct είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που προσφέρει υπηρεσίες στη βιομηχανία τυχερών παιγνίων. Η εταιρεία προσφέρει ανάπτυξη, ενσωμάτωση και υποστήριξη για μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών παιγνίων υποστηρίζοντας εταιρείες με online λειτουργία αλλά και παραδοσιακές στοιχηματικές εταιρείες.

Ιδρύθηκε το 2003 και είναι μια ιδιωτική οικογενειακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο και κέντρο επιχειρήσεων το Γερεβάν της Αρμενίας. 

Έχει πάνω από 800 υπαλλήλους, οι οποίοι εργοδοτούνται σε οκτώ χώρες, όπου έχει γραφεία η εταιρεία (Αγγλία, ΗΠΑ, Περού, Λευκορωσία, Λετονία, Μάλτα, Νότιος Αφρική και Αρμενία).

Η εταιρία έχει πάνω από 70 συνεργάτες στην Ευρώπη, την Ασία, την Λατινική Αμερική και την Αφρική και προσφέρει προϊόντα όπως online υπηρεσίες και λύσεις για τοπικά πρακτορεία στοιχημάτων (Poker, RNG, Live Dealer Casino, Skill, Virtual racing, Financial betting, Fantasy Sports, affiliate programs and agent systems).

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top