Κρητικός έδειρε με μαγκούρα τον διευθυντή σχολείου

Κρητικός έδειρε με μαγκούρα τον διευθυντή σχολείου

Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Συβρίτου στο Δήμο Αμαρίου, της Κρήτης με θύμα τον διευθυντή του σχολείου. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αδελφός ενός 13χρονου μαθητή μπούκαρε μέσα στο γραφείο του και του επιτέθηκε με μία μαγκούρα!

Ο κύριος Βαγγέλης Ανυφαντάκης έβαλε το χέρι του μπροστά για να προστατέψει από το χτύπημα το κεφάλι του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα. Ο 23χρονος δράστης μετά την επίθεση έγινε καπνός ενώ ο διευθυντής υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

Ο λόγος της επίθεσης; Δεν του άρεσε το ότι ο αδελφός του είχε πάρει αποβολή από το σχολείο για τρεις μέρες, επειδή είχε ανεβάσει κάποια υβριστικά σχόλια για καθηγητή στο Facebook.

«Ποιος είσαι εσύ που θα τον αποβάλεις, με ρώτησε και στη συνέχεια μου επιτέθηκε με την κατσούνα. Αν δεν έβαζα το χέρι μου μπροστά, που έπαθε κάταγμα, θα με χτυπούσε στο κεφάλι, εκεί σημάδευε, και δεν ξέρω και εγώ που θα είχα καταλήξει, μπορεί και νεκρός» ανέφερε ο διευθυντής.

Για αυτό το λόγο, την Τετάρτη εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου προχωρούν σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας «από τις αστυνομικές αρχές, τις τοπικές αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα που δεν είναι πρωτοφανή και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE