ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο Περιστερώνα: Αβάσταχτος ο πόνος για τον 31χρονο Κωνσταντίνο - Τον αποχαιρετούν ντυμένοι στα λευκά - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θανατηφόρο Περιστερώνα: Αβάσταχτος ο πόνος για τον 31χρονο Κωνσταντίνο - Τον αποχαιρετούν ντυμένοι στα λευκά - Πότε θα γίνει η κηδεία

Αβάσταχτος ο πόνος για τον θάνατο του 31χρονου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, θύμα τροχαίου, ο οποίος έσβησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις 12 τελευταίες μέρες σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς , την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στις 4:30 μ.μ.

Η οικογένεια καλεί όλους όσους τιμούν την μνήμη του, να παρευρεθούν στην ακολουθία και να προσευχηθούν για την ψυχή του , φορώντας λευκά ενδύματα.
 
 
Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και αντί στεφάνων επιθυμεί να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς .
 

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου γύρω στις 4.45 το απόγευμα όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, σε σημείο του δρόμου στην περιοχή Περιστερώνας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 63 ετών.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο 12 μέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φθινοπωρινές αλλεργίες: Πώς εμφανίζονται και τι πρέπει να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε – Ποια τα συμπτώματα

• Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επίδομα μητρότητας και το βοήθημα τοκετού - Μείωση γεννήσεων από Κύπριους

• Πανικός για τον τυφώνα Μίλτον στην Φλόριντα: Πόσο νερό περιμένουν - Δραματικές εικόνες από την εκκένωση - Δείτε βίντεο

• Αυτός ο Δήμος αποφάσισε την απαγόρευση ηλεκτρικών σκούτερ – Βίντεο

• Η Φάρμα: Μεγάλη ένταση μετά τον αγώνα - «Με πειράζει όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης» - Δείτε βίντεο

• Eκλέγονται σήμερα τα μέλη Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ηνωμένων Εθνών - Υποψήφια και η Κύπρος



Δείτε ζωντανά: Πανικός για τον Μίλτον: Εκκενώνουν μαζικά τη Φλόριντα - «Ζήτημα ζωής και θανάτου»

Δείτε ζωντανά: Πανικός για τον Μίλτον: Εκκενώνουν μαζικά τη Φλόριντα - «Ζήτημα ζωής και θανάτου»

Για το χτύπημα του τυφώνα Μίλτον, του χειρότερου τον τελευταίο αιώνα, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, ετοιμάζεται η Φλόριντα με χιλιάδες πολίτες είτε να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, είτε να μένουν και να προσπαθούν να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top