Αυτός ο Δήμος αποφάσισε την απαγόρευση ηλεκτρικών σκούτερ – Βίντεο

Αυτός ο Δήμος αποφάσισε την απαγόρευση ηλεκτρικών σκούτερ – Βίντεο

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου αποφάσισε την απαγόρευση της χρήσης ηλεκτρικών σκούτερ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο δημοσιογράφος, Κώστας Νάνος, «η απαγόρευση αφορά τα δημοτικά όρια της περιοχής, ενώ απορρίφθηκαν και αιτήσεις για έκδοση αδειών»

Αντίθετα, στον Δήμο Ανατολικής Πάφου το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε στην παραχώρηση δύο αδειών, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα. Ήδη έχει προχωρήσει σε συστάσεις, προειδοποιώντας ότι, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση θα υπάρξει ανάκληση.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Αστυνομία εξέδωσε πρόστιμο €80 σε έναν άνδρα, λόγω του ότι ο γιος του χρησιμοποιούσε ηλεκτρικό σκούτερ εντός της παραλιακής περιοχής. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE