Ωραίο φλέρτ: Της έκλεψε το κινητό επειδή ήθελε να την προσεγγίσει!

Ωραίο φλέρτ: Της έκλεψε το κινητό επειδή ήθελε να την προσεγγίσει!

Ο έρωτας πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους ευφάνταστους και εφευρετικούς για να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους!

Όμως ένας μαθητής Λυκείου το παράκανε! Σκέφτηκε να κλέψει το κινητό συμμαθήτριάς του με σκοπό… να την προσεγγίσει!

Ο νεαρός εκμεταλλευόμενος την απουσία της συμμαθήτριάς του και το γεγονός πως είχε αφήσει το κινητό της, το πήρε και το έκρυψε.

Η κοπέλα έντρομη άρχισε να το ψάχνει, κίνησε γη και ουρανό μέσα στο σχολείο, όμως… δεν το βρήκε!
Και τότε, ως εκ θαύματος, ο νεαρός εμφανίστηκε με το κινητό στο χέρι! Προσποιήθηκε πως… το βρήκε τυχαία και της το επέστρεψε.

Οι δύο τους έγιναν αχώριστοι, ενώ ο νεαρός αναγκάστηκε λίγο αργότερα να της πει την αλήθεια αλλά και να της εξομολογηθεί τον έρωτά του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE