ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου στο λαό του Λιβάνου: «Ο Σιαφαντίνε είναι νεκρός»

Νετανιάχου στο λαό του Λιβάνου: «Ο Σιαφαντίνε είναι νεκρός»

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ ζήτησε από «χριστιανούς, σιίτες και σουνίτες» να ξεσηκωθούν κατά της Χεζμπολάχ που καταρρέει υπό το βάρος των Ισραηλινών χτυπημάτων και να πάρουν πίσω τη χώρα τους.

Ο Νετανιάχου αφού έκανε μία αναδρομή στο μεγαλείο και την ομορφία, όπως είπε της χώρας την δεκαετία του 70 υεραμύνθηκε των επιθέσεων του Ισραήλ σημειώνοντας πως ο Λίβανος έχει «μετατραπεί σε βάση του Ιράν». «Η Χεζμπολάχ αδιαφορεί για τους αμάχους» είπε και ξεκαθάρισε πως το Ισραήλ θα συνεχίσει καθώς έχει «δικαίωμα να αμυνθεί και δικαίωμα να κερδίσει».

Ο Νετανιάχου στο τρεισήμισι λεπτών μήνυμά του ουσιαστικά επιβεβαίωσε και τον θάνατο του διαδόχου του Νασράλα, Χασέμ Σιαφεντίν, για τον οποίο η φιλοιρανική οργάνωση δεν έχει εδώ και τρεις ημέρες δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι και ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ είχε δηλώσει πως ο Σιαφεντίν είναι κατά πάσα πιθανότητα νεκρός.

Το μήνυμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα του δείπνου στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - «Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας»

Ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα του δείπνου στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - «Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας»

Την ελπίδα ότι θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα από το άτυπο τριμερές δείπνο με τον Τ/κ ηγέτη στην παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και το μόνο θετικό αποτέλεσμα είναι η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top