Συνελήφθη 22χρονος για τον ξυλοδαρμό διανομέα στη Λεμεσό

Συνελήφθη 22χρονος για τον ξυλοδαρμό διανομέα στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 22 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ληστείας και αδικημάτων που αφορούν στη νομοθεσία για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 05 Οκτωβρίου, ενώ δύο άντρες υπήκοοι τρίτης χώρας, επέβαιναν μοτοσικλέτας, σε δρόμο στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, ανακόπηκαν και δέχθηκαν επίθεση από αριθμό υπόπτων προσώπων. Κατά την επίθεση, οι δράστες φέρεται να τους έκλεψαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι, ο πρώτος άντρας έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ο δεύτερος άντρας είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ για την ίδια υπόθεση τελούν υπό πενθήμερη κράτηση 21χρονος και 19χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες για Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες για Κυπριακό

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE