Ξέσπασαν πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Ξέσπασαν πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου ανταποκρίθηκε σε δύο διαφορετικές πυρκαγιές σε σκουπίδια πλησίον η μία από την άλλη, παρά την κοινότητα Αγ. Βαρβάρας. Ανταποκριθήκαμε με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού ανταποκρίθηκαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα παρά την κοινότητα Παρεκκλησιάς σε εργοστάσιο μετά από πληροφορία ότι καίγεται αεροσυμπιεστής και η φωτιά έχει πλησιάσει ντεπόζιτο με μαζούτ. Καθ' οδόν τύχαμε ενημέρωσης οτι η πυρκαγιά κατασβέστηκε από όχημα του Τμήμα Δασών που εδρεύει στην περιοχή. Προχωρούμε για έλεγχο και επιθεώρηση.

Επίσης, πυκνός μαύρος καπνός που εμφανίζεται στις περιοχές Παλουριώτισσας και Καϊμακλΐου προέρχεται από τα κατεχόμενα (περιοχή Μίας Μηλιάς).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE