ΕΛΛΑΔΑ

13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα σε πλατεία της Χαλκίδας, με θύμα έναν 13χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από 10 ανήλικους.

Όπως αναφέρει το Mega, ο 13χρονος μετέβη μαζί με τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας και κατήγγειλε συμμαθητή του και ακόμη 10 ανήλικους άγνωστους δράστες για ξυλοδαρμό.

Όλα συνέβησαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όταν 13χρονος έβαλε άλλους 10 ανήλικους – ηλικίας από 13 ως 16 ετών- να χτυπήσουν έναν συμμαθητή του.

Τα 10 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και άρχισαν να σπρώχνουν τον ανήλικο, τον έριξαν στο έδαφος και τον γρονθοκόπησαν τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Ο πατέρας του θύματος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του συμμαθητή του γιου του και στα υπόλοιπα 10 άτομα που εξαπέλυσαν την επίθεση και δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού του, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top