Ελλάδα: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Ελλάδα: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Την κακοποίηση που βίωσαν στα χέρια του ξαδέρφου τους όταν ήταν μικρά παιδιά περιέγραψαν στις Αρχές τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που παραδόθηκαν χθες Δευτέρα (7/10) για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί ανέφεραν συγκεκριμένα πως ο λόγος που επιτέθηκαν στον ξάδερφό τους και τον σκότωσαν είναι επειδή ο 28χρονος τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών. Εως τώρα, δεν έχει προκύψει αν αυτή η κακοποίηση έγινε κατ΄ επανάληψη.

Μάλιστα, εξεταζόμενος, ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για τον Γολγοθά που ανέβαιναν τα παιδιά του, επικοινώνησε με τον ξάδερφό τους για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε με τη φράση: «…εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά…» ενώ επιβεβαίωσε την πλειοψηφία τον πράξεων του.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία αποκαλύφθηκε περίπου στις 22.50 το βράδυ της Δευτέρας όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE