Κύπριος προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες παίζοντας ντραμς – Πόσες ώρες του απομένουν

Κύπριος προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες παίζοντας ντραμς – Πόσες ώρες του απομένουν

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο Ανδρέας Παντελή ο οποίος είναι drummer και έχει θέσει τον στόχο να μπει στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, παίζοντας drums.

Ο ίδιος ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ ανέφερε ότι έχει πολύ λίγο χρόνο για ύπνο, φαγητό και οτιδήποτε άλλο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ότι παίζει ζωντανά drums περίπου 90 ώρες και το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 150 ώρες κι έτσι απομένουν ακόμη 60 ώρες για να «σπάσει» το ρεκόρ ενώ ο στόχος είναι να φτάσει τις 170 ώρες.

Ερωτηθείς αν έχει ξανακάνει ανεπίσημα την συγκεκριμένη ενέργεια, ο Ανδρέας Παντελή ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά ωστόσο έχει κάνει αρκετή προετοιμασία και προσπάθεια, κατέληξε.

Δείτε βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.