ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Φωτογραφίες δύο υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε σε καφεστιατόριο στο Παραλίμνι, στις 20 Σεπτεμβρίου, 2024. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από το υποστατικό κλάπηκαν μεταξύ άλλων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, κομπιουτεράκια για την καταγραφή παραγγελιών, και μικρό χρηματικό ποσό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE