ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Φωτογραφίες δύο υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε σε καφεστιατόριο στο Παραλίμνι, στις 20 Σεπτεμβρίου, 2024. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από το υποστατικό κλάπηκαν μεταξύ άλλων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, κομπιουτεράκια για την καταγραφή παραγγελιών, και μικρό χρηματικό ποσό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE