Τατάρ: Τη συνεργασία «δύο κρατών» προωθεί στο εξωτερικό

Τατάρ: Τη συνεργασία «δύο κρατών» προωθεί στο εξωτερικό

Επιθυμούν μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση στην Κύπρο και ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι «με τη συνεργασία των δύο κρατών», ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, λέγοντας ότι αυτό προωθεί στις επαφές του στο εξωτερικό, περιλαμβανομένων κι αυτών στη Νέα Υόρκη.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης μετέβη σήμερα στο Βαρώσι όπου βράβευσε  επισκέπτη με τον οποίο ανήλθαν σε δυο εκατομμύρια οι επισκέπτες εκεί, ανήμερα της 4ης επετείου από το άνοιγμα τμήματος της περιφραγμένης περιοχής της Αμμοχώστου. Το άνοιγμα, είπε, ήταν μιας εξαιρετικής σημασίας πολιτική κίνηση.

Κοινό έδαφος για βάση της λύσης μπορεί να δημιουργηθεί μόνο «με την καταγραφή της κυριαρχικής ισότητας και του ίσου διεθνούς καθεστώτος, που αποτελούν εγγενή δικαιώματα τα οποία απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE