Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του

Με λοστό στο κεφάλι χτύπησε ένας 17χρονος τον πατέρα της κοπέλας του, την ώρα που εκείνος έβγαινε από το σπίτι του σε παραλιακό χωριό στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με το ilefkada.gr, ο νεαρός βρισκόταν μαζί με άλλα τρία άτομα όταν κατάφερε το χτύπημα στον ανυποψίαστο 40χρονο το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκε στον 40χρονο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του με σφυριά, και άλλα οικοδομικά εργαλεία ενώ ο 17χρονος τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Συνελήφθησαν και παραμένουν και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή, όπου θα απολογηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή κατά συναυτουργία, συμμετοχή σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (05.10.2024), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, τέσσερα άτομα -δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί-, εκ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 40χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, βραδινές ώρες, της Παρασκευής (04.10.2024), εξερχόμενος από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από τους παραπάνω δράστες, με διάφορα οικοδομικά εργαλεία (σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες), ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, με λοστό, τραυματίζοντάς τον.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, εκ των δραστών, για την παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE