Χειροπέδες σε 26χρονο: Μετέφερε παράνομους μετανάστες από Τουρκία στα κατεχόμενα και έπειτα στις ελεύθερες περιοχές

Χειροπέδες σε 26χρονο: Μετέφερε παράνομους μετανάστες από Τουρκία στα κατεχόμενα και έπειτα στις ελεύθερες περιοχές

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά υποβοήθηση παράνομης εισόδου, διέλευση και παραμονή υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και λαθρεμπόριο μεταναστών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να διευθέτησε έναντι αμοιβής, στις 02/06/2024, τη μεταφορά 13 μεταναστών, με βάρκα, από την Τουρκία στις κατεχόμενες περιοχές και ακολούθως, στις ελεύθερες περιοχές.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, ενώ ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE