Καιρός: Τι περιλαμβάνει το «μενού» μέχρι την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Τι περιλαμβάνει το «μενού» μέχρι την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα, κυρίως στο ανατολικό μισό, πιθανό να σχηματιστεί τοπικά ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE