Από τους καλύτερους μήνες ο Σεπτέμβριος για επισιτιστική βιομηχανία

 Από τους καλύτερους μήνες ο Σεπτέμβριος για επισιτιστική βιομηχανία

Ο Σεπτέμβριος αποτέλεσε για την επισιτιστική βιομηχανία έναν από τους καλύτερους μήνες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου έκανε λόγο για πληθώρα περιηγητών τον Σεπτέμβριο, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για την επισκεψιμότητα στα κέντρα κατά το μήνα αυτό, που όπως λέει άγγιξε το 80%-90%.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα όπως και ο Οκτώβριος μήνας κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρόσθεσε πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε κάποια σχετική μείωση στην επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής, ωστόσο εκτίμησε πως ο Οκτώβριος υπολογίζεται να καλύψει πάνω από το 70% της επισκεψιμότητας.

Ακολούθως ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Σύνδεσμος ενδιαφέρεται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, είπε ότι ο παράγοντας του πολέμου δεν είναι κάτι που μπορεί να υπολογίσει κανένας, για αυτό, είπε, οι επιχειρηματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας πρέπει να είναι προσγειωμένοι, ώστε να διαφανεί ποιό θα είναι το τουριστικό μέλλον της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE