Δεν ξανάγινε! Ουρές στο ΓΣΠ από τους Κύπριους φιλάθλους – Δρακόντεια τα μέτρα της Αστυνομίας

Δεν ξανάγινε! Ουρές στο ΓΣΠ από τους Κύπριους φιλάθλους – Δρακόντεια τα μέτρα της Αστυνομίας

To αδιαχώρητο γίνεται στο ΓΣΠ με τους φίλους της Εθνικής μας να καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Κύπρου με σκοπό και στόχο να σπρώξουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε μια ιστορική νίκη.

Ήδη ο κόσμος άρχισε να κατακλύζει το στάδιο της πρωτεύουσας, ενώ μέχρι πριν από λίγα λεπτά έμεναν ελάχιστα εισιτήρια για τα δυο πέταλα. Οι Κύπριοι φίλαθλοι δηλώνουν αισιόδοξοι για θετική έκβαση του αγώνα ενώ ακόμα και σε αντίθετη περίπτωση θα είναι οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουν τους διεθνείς μας.

Από τη μεριά της η Αστυνομία έχει καταστρώσει το δικό της πλάνο για την αποφυγή επεισοδίων και άλλων έκτροπων, με το ΓΣΠ να θυμίζει κυριολεκτικά «φρούριο». Η παρουσία της δύναμης είναι έντονη τόσο εκτός όσο και εντός του γηπέδου, ενώ στους φιλάθλους που εισέρχονται στις κερκίδες γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος

Δείτε σχετικές φωτογραφίες








 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.