Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

Περιστατικό βίας εναντίον ενός γιατρού και δύο νοσηλευτών σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ΤΑΕΠ του Γενικου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ, ο Οργανισμός καταδικάζει τις πράξεις βίας που εκδηλώθηκαν από πολίτη εις βάρος Επαγγελματιών Υγείας, σημειώνοντας ότι η άσκηση βίας οποιασδήποτε μορφής είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

«Οι Επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται στα ΤΑΕΠ ή σε άλλες Κλινικές/Τμήματα, είναι εκεί για να σώζουν ζωές και όχι για να δέχονται επιθέσεις», επεσημαίνει.

Ο ΟΚΥπΥ, προστίθεται, «δηλώνει τη συμπαράσταση του στους Λειτουργούς που δέχθηκαν την επίθεση και τους διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για προσαγωγή του δράστη στη δικαιοσύνη».

Καταληκτικά αναφέρεται πως τα νοσηλευτηρια φρουρούνται από Φρουρούς Ασφαλείας και Ειδικούς Αστυφύλακες, τους οποίους ο ΟΚΥπΥ καλεί να παρεμβαίνουν έγκαιρα και μην επιδεικνύουν καμία ανοχή σε τέτοια συμβάντα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE