Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε τετραώροφο κτίριο στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο κτίριο διέμεναν κυρίως αλλοδαποί και φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξέσπασε σε άχρηστα υλικά σε διάδρομο του 2ου ορόφου και να επεκτάθηκε  σε φωταγωγό.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε η τοιχοποιία του κτιρίου και αριθμός ξύλινων πορτών εισόδων διαμερισμάτων ως επίσης επηρεάστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και αριθμός διαμερισμάτων από τους καπνούς και τα θερμά αέρια. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε από τα μέλη της Πυροσβεστικής χρήση αναπνευστικών συσκευών, εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και εξαερισμός.

Έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία, προληπτική εκκένωση ολόκληρου του κτιρίου και παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες από προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων λόγω εισπνοής καπνού σ´ ένα άτομο (γυναίκα) ως επίσης  και σ´ ένα παιδάκι το οποίο  μεταφέρθηκε προληπτικά στο ΤΑΕΠ Λάρνακας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE