Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε τετραώροφο κτίριο στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο κτίριο διέμεναν κυρίως αλλοδαποί και φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξέσπασε σε άχρηστα υλικά σε διάδρομο του 2ου ορόφου και να επεκτάθηκε  σε φωταγωγό.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε η τοιχοποιία του κτιρίου και αριθμός ξύλινων πορτών εισόδων διαμερισμάτων ως επίσης επηρεάστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και αριθμός διαμερισμάτων από τους καπνούς και τα θερμά αέρια. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε από τα μέλη της Πυροσβεστικής χρήση αναπνευστικών συσκευών, εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και εξαερισμός.

Έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία, προληπτική εκκένωση ολόκληρου του κτιρίου και παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες από προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων λόγω εισπνοής καπνού σ´ ένα άτομο (γυναίκα) ως επίσης  και σ´ ένα παιδάκι το οποίο  μεταφέρθηκε προληπτικά στο ΤΑΕΠ Λάρνακας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE