Μίμης Πλέσσας: Τα σπαρακτικά λόγια με τα οποία τον αποχαιρετά η σύζυγός του - «Έπεσε βαθιά σιωπή..»

Μίμης Πλέσσας: Τα σπαρακτικά λόγια με τα οποία τον αποχαιρετά η σύζυγός του - «Έπεσε βαθιά σιωπή..»

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα (5/10) ο Μίμης Πλέσσας, μόλις μία εβδομάδα πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του!

Συντετριμμένη από τον θάνατό του, η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια, προκαλώντας συγκίνηση σε όποιον διάβασε το μήνυμά της!

«Και ξαφνικά “Έπεσε βαθιά σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα 'σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θα είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά… μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι Ψυχή μου.

“Πέρασαν τόσα καλοκαίρια… βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία στάθηκε στο πλευρό του για παραπάνω από 30 χρόνια!

Ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μοιραζόταν τα πάντα! Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν η γυναίκα της ζωής του και έμειναν μαζί μέχρι ο θάνατος να τους χωρίσει για πάντα!

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE