Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Ξεκίνησε να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα - Βίντεο

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Ξεκίνησε να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα - Βίντεο

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα ξεκίνησε να πλήττει τη Δυτική Ελλάδα και ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα σε διάφορες περιοχές.

Στην Κέρκυρα προβλήματα δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί από τις 6:30 το απόγευμα. Ισχυρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παλιά πόλη ενώ υπάρχουν πτώσεις κλαδιών από δέντρα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να εργάζεται πυρετωδώς για να καθαρίσει τους δρόμους.

Πριν από λίγο πλημμύρισε η ρεσεψιόν μεγάλου ξενοδοχείου στο τουριστικό χωριό Μεσσογγή. Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Ακτή Μεσογγή», όπου, όπως αναφέρει ο ιστόροπος kerkyrasimera.gr, μετέβησαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να αντλήσουν τα νερά και να συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

 

Στο νησί προβλήματα παρουσίασε και η περιοχή Σπηλιά, όπου, όπως αναφέρει ο ιστότοπος corfutvnews.gr, πλημμύρισαν τα φρεάτια τα οποία φούσκωσαν και βγήκαν έξω τα λύμματα.
Παράλληλα, λόγω της καταιγίδας, η πτήση 286 της Aegean Αθήνα-Κέρκυρας ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο και επιστρέφει στο Ελ.Βενιζέλος, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν κι άλλες πτήσεις.

Στις 19:50 εστάλη μήνυμα από το 112 για την περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας που συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE