Συγκλονιστικό: Το τελευταίο κείμενο του Κυπριανού από το σημειωματάριό του - Ο Κύπριος που έσβησε στα Τέμπη

Συγκλονιστικό: Το τελευταίο κείμενο του Κυπριανού από το σημειωματάριό του - Ο Κύπριος που έσβησε στα Τέμπη

Το μοιραίο βαγόνι, η μοιραία αμαξοστοιχία...το μοιραίο ταξίδι που συγκλόνισε το Παγκύπριο και το Πανελλήνιο.

Μια τραγωδία η οποία δεν μπορεί να ξεχαστεί. Ανάμεσα στα θύματα και Κύπριοι πολίτες. Ο Κύπρος Παπαϊώαννού,  ο 23χρονος που σπούδαζε Νομική στη Θεσσαλονίκη , δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ήταν εκείνο το βράδυ...(στις 28 Φεβρουαρίου 2023) που μαζί με τα όνειρα του έσβησε και ο ίδιος στην τραγωδία των Τεμπών . Η σορός του Κυπριανού Παπαϊωάννου βρέθηκε στο δεύτερο βαγόνι και ταυτοποιήθηκε μέσω DNA.

Πριν λίγες μέρες... θα είχε την γιορτή του και οι φίλοι ανέβασαν μια ανάρτηση... με το τελευταίο κείμενο του Κυπριανού από το σημειωματάριό του...το οποίο αναφερόταν στον θάνατο.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE