Ελλάδα: Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λόγω ασιτίας - Ζητούσε να του δώσουν κάτι να φάει

Ελλάδα: Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λόγω ασιτίας - Ζητούσε να του δώσουν κάτι να φάει

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πύργο, όταν ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών κατέρρευσε μπροστά στα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Patrisnews, ο άντρας ζητούσε βοήθεια και εκλιπαρούσε να του δώσουν κάτι να φάει, καθώς βρισκόταν σε κακή κατάσταση, αφού έφερε εμφανή σημάδια εγκατάλειψης και εξαθλίωσης. Λίγο αργότερα, κατέρρευσε στο δρόμο, αδυνατώντας να σταθεί όρθιος.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ποτελεί ένα θλιβερό παράδειγμα της αυξανόμενης κοινωνικής ευαλωτότητας και της ανάγκης για ενισχυμένα μέτρα στήριξης, ώστε να μην υπάρχουν άνθρωποι που να φτάνουν σε τέτοια ακραία σημεία σωματικής και ψυχικής εξάντλησης λόγω ασιτίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE