Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου Γιώργου

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου Γιώργου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Γιώργου Φιλίππου, 41 ετών, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από εμπλοκή σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Μονή στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στην οποία παραλήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 2ας Σεπτεμβρίου, 2024, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, λίγο πριν από την έξοδο Μονής, όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου.  Ακολούθως, το όχημα ανατράπηκε και αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ακινητοποιήθηκε στη μεσαία διαχωριστική νησίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.