ΕΛΛΑΔΑ

Αισχρή ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος: Έγραψαν «Δεν ήταν αθώος πολίτης ο Ιωνάς»

Αισχρή ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος: Έγραψαν «Δεν ήταν αθώος πολίτης ο Ιωνάς»

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος για τη δολοφονία του Ιωνά Καρούση μετά από επίθεση στο Τελ Αβίβ για το οποίο ανέλαβε την ευθύνη η Χαμάς, σύμφωνα με την οποία ο 26χρονος «δεν ήταν αθώος πολίτης».

«Η ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής για τον νεκρό Ιωνά εκτός από προφανώς αισχρή, αποτελεί και την απόδειξη του πραγματικού προβλήματος. Κατά τους Παλαιστινίους κανένας Εβραίος πολίτης δεν είναι αθώος άρα όλοι καλώς σκοτώνονται είτε από τρομοκράτες, είτε από ρουκέτες, είτε από σφαγές όπως της 7ης Οκτωβρίου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

«Ποιο το "έγκλημα" του Ιωνά που το κατέστησε "ένοχο", υπηρετούσε στον Ισραηλινό Στρατό… όμως όλοι οι πολίτες του Ισραήλ, άνδρες αλλά και γυναίκες υπηρετούν στον Στρατό καθώς το κράτος αυτό περιβάλλεται από εκατομμύρια εχθρούς που καθημερινά ορκίζονται ότι θα το αφανίσουν από τον χάρτη. Ο Ίωνας περπατούσε αμέριμνος και άοπλος στο δρόμο, στην πόλη του, στο σπιτι του και δύο τρομοκράτες τον σκότωσαν εν ψυχρώ, αλλά δεν ήταν αθώος σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή διότι υπηρέτησε την θητεία του στον στρατό…γί´αυτό είμαστε με το Ισραήλ διότι έχουν και οι Εβραίοι το δικαίωμα να έχουν πατρίδα στην οποία θα είναι επιτέλους ασφαλείς» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

 

Στην ανάρτησή της για τη δολοφονία του Ιωνά, η Παλαιστιανιακή παροικία Ελλάδος, υποστηρίζει «ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού».

Κατά την ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφίες του Ιωνά από την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας, «αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!

 

Όλη η ανάρτηση της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδος

Με μεγάλη λύπη απευθυνόμαστε στον τραγικό θάνατο του Ίωνα, ενός Έλληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο Ισραήλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού. Αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

• Θα ληφθούν νέα μέτρα κατά της ακριβείας; Πώς απαντά η Κυβέρνηση - Οι σκέψεις για τα φωτοβολταϊκά

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 4 Οκτωβρίου

• Πληθαίνουν οι τουρίστες στην Κύπρο – «Άδειασαν» τις τσέπες τους τον Ιούλιο

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Σοκαριστική είδηση: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 19 χρόνια γάμου



Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς εμπλέκεται η Κύπρος - «Είμαστε σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης», λέει ο ΥΠΑΜ

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς εμπλέκεται η Κύπρος - «Είμαστε σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης», λέει ο ΥΠΑΜ

Η εμπλοκή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην κατάσταση που δημιουργήθηκε στη Μέση Ανατολή, περιορίζεται στο ανθρωπιστικό και ειρηνευτικό κομμάτι, ανέφερε την Παρασκευή ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας, προσθέτοντας ότι είμαστε σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top