Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, ανέκοψαν τα ξημερώματα σήμερα για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 58 ετών, η οποία μόλις είχε αφιχθεί από το εξωτερικό, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στη τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της η 58χρονη, μια νάιλον συσκευασία, περιτυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία, η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων.

Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.