Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Έφτασε στο αεροδρόμιο «φορτωμένη» με κοκαΐνη 58χρονη - Της πέρασαν χειροπέδες -Δείτε φωτογραφίες

Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, ανέκοψαν τα ξημερώματα σήμερα για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 58 ετών, η οποία μόλις είχε αφιχθεί από το εξωτερικό, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στη τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή της η 58χρονη, μια νάιλον συσκευασία, περιτυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία, η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 116 γραμμαρίων.

Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.