ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

Εμπειρογνώμονας εξηγεί: «Τα βίντεο της Μονής Αββακούμ που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα μίλησε ο Εμπειρογνώμονας, Κώστας Κερλένγκου, με αφορμή την επιβεβαίωση από τον κ. Σφακιανάκη ότι όλο το οπτικοακουστικό υλικό ήταν 100% γνήσιο

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «δυστυχώς για τους μοναχούς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει και έχει επιβεβαιωθεί πανηγυρικά το αποτέλεσμα».

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίζει, σύμφωνα με τον κ. Κερλένγκου, είναι ότι «μέχρι και σήμερα οι μοναχοί προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αμφισβητήσουν ή να αλλοιώσουν την εικόνα της εκκλησίας ή του Μητροπολίτη με διάφορα υποθετικά σενάρια».

Παράλληλα για τα βίντεο που τέθηκαν ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου, ο κ. Κερλένγκου ανέφερε ότι «τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα».

Ερωτηθείς για το βίντεο το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε ότι αν ο κόσμος είχε τις αρχικές του αμφιβολίες, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ούτε το συγκεκριμένο βίντεο είναι πλαστό και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα βίντεο είτε ανήθικου περιεχομένου, είτε οικονομικού θέματος τα οποία είναι πολύ σοβαρά και είναι βίντεο με συνωμοσίες κατά του Μητροπολίτη για τον ποιο τρόπο θα τον ξεγελάσουν σε περίπτωση ελέγχου»

Τέλος ανέφερε ότι, «εταιρείες εξακολουθούν να στέλνουν τιμολόγια και αποδείξεις οι οποίες έχουν ξεγελαστεί από τους μοναχούς για εργασίες τις οποίες τους έχουν προσφέρει και είναι ακόμη απλήρωτοι», κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θα ληφθούν νέα μέτρα κατά της ακριβείας; Πώς απαντά η Κυβέρνηση - Οι σκέψεις για τα φωτοβολταϊκά

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 4 Οκτωβρίου

• Πληθαίνουν οι τουρίστες στην Κύπρο – «Άδειασαν» τις τσέπες τους τον Ιούλιο

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Ελληνίδα παρουσιάστρια θα κινηθεί νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή - Λεπτομέρειες



Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κυπριακό: Τριμερής με τη μορφή άτυπου δείπνου - Ερωτηματικά για το «μενού»

Κλείδωσε η ημερομηνία της τριμερούς συνάντησης, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Η τριμερής συνάντηση την οποία συγκάλεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, θα πραγματοποιηθεί σε άτυπο δείπνο, στο οποίο συμφώνησε και ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top