ΣΟΚ στην Λευκωσία: Αλλοδαπή προσπάθησε να αρπάξει κοριτσάκι 8 ετών έξω από σχολείο

ΣΟΚ στην Λευκωσία: Αλλοδαπή προσπάθησε να αρπάξει κοριτσάκι 8 ετών έξω από σχολείο

Aλλοδαπή αγνώστου ταυτότητας προσπάθησε να αρπάξει μικρό κοριτσάκι που μόλις είχε σχολάσει, προφασιζόμενη πως ήταν η μητέρα του.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και στράφηκε πανικοβλημένο για βοήθεια σε μια κοπέλα η οποία περνούσε τυχαία εκείνη τη στιγμή από το σχολείο.

Αφού έφτασε και ο πατέρας της μικρής, ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τροχονόμο που είχε αντιληφθεί το περιστατικό και η άγνωστη αλλοδαπή συνελήφθη.

Σύμφωνα με τη πρόεδρο του συνδέσμου γονέων, κατά την διάρκεια αυτού του περιστατικού, η αλλοδαπή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και παρακαλεί όπως μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός καθώς το περιστατικό ήταν μεμονωμένο.

Το περιστατικό ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Γιώτα Πολυκάρπου από την Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LIFENEWSCY 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE