ΔΙΕΘΝΗ

Αεροπλάνο της Ryanair άρπαξε φωτιά πριν την απογείωση στην Ιταλία: Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Αεροπλάνο της Ryanair άρπαξε φωτιά πριν την απογείωση στην Ιταλία: Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Σχεδόν 200 επιβάτες ενός αεροπλάνου της Ryanair αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης, όταν ένας από τους κινητήρες άρπαξε φωτιά.

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι στην Ιταλία, όταν λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, οι επιβάτες είδαν την φωτιά στον έναν κινητήρα.

Αμέσως επικράτησε πανικός αν και για καλή τύχη του πληρώματος και των επιβατών το αεροπλάνο δεν είχε προλάβει να απογειωθεί.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, φαίνονται οι προσπάθειες των επιβατών να απομακρυνθούν από το αεροπλάνο αλλά και οι πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν τις φλόγες.

Όλοι οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από το μερικώς φλεγόμενο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε.

Λόγω της φωτιάς το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά.

«Λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για απογείωση, το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι έκλεισε προσωρινά. Οι επιβάτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια μέσω των τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης.

 «Λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για απογείωση, το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι έκλεισε προσωρινά. Οι επιβάτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια μέσω των τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης», είπε εκπρόσωπος του αεροδρομίου και συνέχισε:

«Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι επιβάτες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο όπου τους βοηθά το προσωπικό της Aeroporti di Puglia.

Οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται για τις παρεμβάσεις της αρμοδιότητάς τους και τις απαραίτητες ώστε το Aeroporti di Puglia μπορεί να προχωρήσει στους επόμενους ελέγχους για τη χρηστικότητα του διαδρόμου και να προχωρήσει στην επαναλειτουργία του αεροδρομίου», κατέληξε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• LIVE-Μέση Ανατολή: Αεροπορικές επιδρομές στη Βηρυτό και μπαράζ ρουκετών στο βόρειο Ισραήλ

• Πώς επηρεάζεται η κυπριακή οικονομία από την κρίση στη Μ. Ανατολή - Στα πάνω πετρέλαιο, χρυσός και…ξενοδοχεία στη Λάρνακα

• Ανάλυση-Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι φόβοι για τρίτο Παγκόσμιο και η νέα τάξη πραγμάτων - «Οδεύουμε προς μια κατάσταση χωρίς επιστροφή»

• Καύσιμα: Πότε θα δούμε τη διαφορά στην τσέπη μας αν επηρεαστούν από τη Μέση Ανατολή – Τα φθηνότερα πρατήρια Παγκύπρια

• Λεμεσός: Έκρηξη βόμβας σε όχημα 78χρονου τα ξημερώματα – Καταστράφηκε ολοσχερώς - Δείτε βίντεο

• Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός



LIVE-Μέση Ανατολή: Αεροπορικές επιδρομές στη Βηρυτό και μπαράζ ρουκετών στο βόρειο Ισραήλ

LIVE-Μέση Ανατολή: Αεροπορικές επιδρομές στη Βηρυτό και μπαράζ ρουκετών στο βόρειο Ισραήλ

Αλλεπάλληλα είναι τα φονικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο, την ώρα που συνεχίζονται οι μάχες «σώμα με σώμα» IDF – Χεζπολάχ στα σύνορα κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 8 ισραηλινοί στρατιώτες.  Τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε ιατρικό κέντρο στην καρδιά της Βηρυτού σε γειτονιά όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι. Ισραηλινά πλήγματα και στη Δαμασκό της Συρίας όπου σκοτώθηκε και ο γαμπρός του Νασράλα. Επίθεση με δύο drones δέχτηκε στο μεταξύ, η παραλιακή πόλη του Ισραήλ, Μπατ Γιαμ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top