Βόλος: Πρόστιμο πολλών μηδενικών ευρώ ... σε serial killer ζώων

Βόλος: Πρόστιμο πολλών μηδενικών ευρώ ... σε serial killer ζώων

Συνελήφθη ο serial killer των αδέσποτων ζώων στο Βόλο, ο οποίος τα πλησίαζε, τα προσέγγιζε με τροφή και μετά τα μαχαίρωνε.

Όπως προέκυψε μετά έρευνα των αστυνομικών αρχών, ο δράστης που σκότωνε αδέσποτα ζώα στο Βόλο, μαχαίρωσε μία γάτα στις 30.09.24 κι ένα σκύλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 25.09.24, στο Βόλο.
Ο δράστης συνελήφθη χθες, Τετάρτη (02.10.24) το απόγευμα και στην κατοχή του βρέθηκαν:

-τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τη γάτα και

-μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2,16- γραμμαρίων, -1- πτυσσόμενο μαχαίρι και -1- ακόμη μαχαίρι, για τα οποία συνελήφθη, στα όρια του αυτοφώρου, και σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σε βάρος του δράστη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους -100.000- ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία για τον θάνατο 6 ζώων και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Η δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE