Συνεχίζονται οι πτήσεις μεταξύ αεροδρομίων Λάρνακας-Τελ Αβίβ

Συνεχίζονται οι πτήσεις μεταξύ αεροδρομίων Λάρνακας-Τελ Αβίβ

Συνεχίζονται και σήμερα, δύο μέρες μετά την επίθεση από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, με βαλλιστικούς πυραύλους, οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Hermes Airports σήμερα είναι προγραμματισμένες 6 αφίξεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από το Τελ Αβίβ, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν τέσσερις πτήσεις με τον ίδιο προορισμό.

Εν τω μεταξύ επιβάτες πτήσεων που είχαν ως τελικό προορισμό το Ισραήλ και λόγω της επίθεσης του Ιράν το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν εκτροπή και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, έφυγαν με άλλες πτήσεις για το Τελ Αβίβ.

Ωστόσο ορισμένοι από τους επιβάτες, επέλεξαν να παραμείνουν στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE